Zoek jij rolluiken op maat?

Wil jij voorkomen dat het in de zomer te warm wordt in huis? Dan zijn rolluiken op maat een uitstekend idee om aan te schaffen! Deze sluiten je ramen eigenlijk volledig af, zodat de zon geen kans krijgt om naar binnen te schijnen. Vooral bij ramen die op het zuiden zitten is dit erg fijn om te hebben. Rolluiken op maat zijn in verschillende varianten verkrijgbaar en je kunt hiervoor terecht bij verschillende leveranciers. Zoek jij een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs? Dan is het aan te raden om eens informatie in te winnen bij directeenrolluik.nl!

Waarom rolluiken op maat?

Als je nadenkt over het plaatsen van zonwering voor je ramen, dan kun je natuurlijk uit heel veel verschillende opties kiezen, rolluiken op maat zijn slechts één van de mogelijkheden die je hebt. Als je hierover gaat nadenken, dan moet je eerst voor jezelf bepalen of je de zonwering binnen of buiten aan wilt brengen. Woon je in een huurhuis, dan mag je vaak niet zomaar iets aan de buitenkant plaatsen, dus dan kun je alleen kiezen voor binnen. Je kunt dan bijvoorbeeld verduisterende rolgordijnen plaatsen, die vaak goed de zon tegenhouden. Minpunt is dat het glas van je ramen wel opwarmt, waardoor er uiteindelijk toch wat van de warmte binnenkomt. Rolluiken op maat zijn dus een van de opties die je hebt om aan de buitenkant aan te brengen. Andere mogelijkheden zijn bijvoorbeeld zonneschermen of screens. Wat is nu voor jou de beste keus? Als je iets wilt dat het raam echt goed afsluit, dan kun je kiezen voor een rolluik of screen. Deze breng je allebei strak langs het raam aan. Het grootste verschil tussen screens en rolluiken op maat is dat de laatste echt helemaal geen licht doorlaten. Ze sluiten dus echt goed af, maar dat betekent ook dat het binnen donker is. Screens houden veel zon en warmte tegen, maar laten wel wat licht door.

Zelf online bestellen

Als jij hebt besloten dat rolluiken op maat voor jou de beste optie zijn, dan is het natuurlijk nog de vraag waar je deze het beste zelf kunt bestellen. Zoals gezegd raden wij directeenrolluik.nl aan, omdat je daar ieder rolluik helemaal zelf kunt samenstellen. Je kiest zelf:

  • het soort kap, afgeschuind of rond
  • de bedieningszijden en kabeluitgangen
  • de kleur van de omkasting
  • de kleur van het pantser

En uiteraard bepaal je ook zelf welke afmeting je nodig hebt. Je vindt op deze website een handige calculator, zodat je precies uit kunt rekenen welke maten jij nodig hebt voor perfecte rolluiken op maat. Heb je dit ingevoerd, net als de hiervoor genoemde punten, dan krijg je meteen een prijs te zien. Doordat je zelf de installatie voor je rekening neemt, liggen de kosten relatief laag. Uiteraard zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit! Zij verkopen namelijk alleen maar de beste merken, zodat je zeker weet dat je een goed product aanschaft. Wil jij ervoor zorgen dat de zon jouw huis in de zomer niet te warm maakt? Kies dan voor rolluiken op maat van directeenrolluik.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *