Sloopwerken

Veilig en duurzaam slopen

Een gebouw slopen is niet even snel de sloopkogel erin laten vallen en het gebouw is weg, sloopwerken uitvoeren moet op een duurzame en veilige manier gebeuren. Bij het slopen van een gebouw komen er natuurlijk de nodige materialen vrij, deze kunnen weer worden ingezet om nieuwe materialen van te maken. Mits het slopen zeer secuur gebeurd, zodat er geen materialen verloren gaan. Het gebruik van goed materieel helpt hier uiteraard wel bij, tijdens het slopen wordt ook aan het milieu gedacht door een minimale CO2 uitstoot van de machines.

Gespecialiseerd in slopen

Om veilig en duurzaam te kunnen werken tijdens sloopwerken, bezit de borkgroep.nl over een team van specialisten die tevens alles weten over de veiligheid tijdens de werkzaamheden. Door de ervaring van deze specialisten, weten zij precies hoe ze een project duurzaam en succesvol moeten uitvoeren. Wat er ook gesloopt moet worden, er wordt altijd rekening gehouden met het milieu en de omgeving. Het doel is om zo min mogelijk overlast te bezorgen aan de buurt en omwonenden, geluidsoverlast is door de elektrische machines tot een minimum beperkt. Het gebruik van robots om te slopen, zorgt ervoor dat er zeer precies gesloopt kan worden.

Materialen hergebruiken

Sloopwerken

Tijdens sloopwerkzaamheden is het doel om zoveel mogelijk materialen heel te houden, deze kunnen weer hergebruikt worden om andere producten van te maken. Door het netwerk waar gebruik van wordt gemaakt, komen de materialen op de goede plaats terecht om weer gebruikt te worden. Een gebouw slopen doe je niet zomaar, er moet over het hele proces na worden gedacht en niet alleen over het slopen van een gebouw. Ook het terrein weer klaarmaken om er een nieuwe functie aan te geven ligt binnen de mogelijkheden bij de borkgroep.nl. Wil je meer weten kijk dan op de website voor de vele mogelijkheden wat betreft sloopwerken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *