Populaire muur kleuren voor in de woonkamer

Een kleur in je huis brengt leven en sfeer. Iedere kleur geeft een ander soort gevoel en indruk. Het kan je woonkamer optisch groter of kleiner laten lijken. Sommige kleuren kunnen je zelfs laten ontspannen of juist vermoeid laten voelen. Niet iedereen is hier van bewust en sommige mensen houden gewoon niet van kleur. Dit is dan ook een van de redenen dat de beton cire woonkamer muur nu helemaal in is. Ook dit brengt zo zijn voor- en nadelen mee.

Bruin

Een van de meest populaire kleuren voor in de woonkamer is bruin. Dit komt omdat het een makkelijke kleur is om mee te combineren en veel verschillende tinten in zijn. Daarbij geeft bruin ook een gevoel van veiligheid, geborgenheid en ontspanning. Dit komt omdat het de kleur van aarde is. Dit is dus niet alleen de perfecte kleur voor in de woonkamer maar ook voor in je slaapkamer en badkamer. Als je liever niet voor verf gaat in bruin kan je er ook voor kiezen om een beton cire woonkamer muur in het bruin te doen. Dit behoudt het zelfde gevoel maar geeft een nettere uitstraling.

Blauw

Ook blauw is er in heel veel verschillende soorten tinten. Er zit een klein verschil in donkerblauw en lichtblauw maar over het algemeen is het hetzelfde. Lichtblauw kan namelijk een gevoel van kilte uitstralen. Dit is misschien leuk voor in de badkamer maar niet voor in de woonkamer. Als je de juiste tint blauw hebt straalt het juist betrouwbaarheid, veiligheid en luxe uit. Daarbij kan het de ruimte groter laten lijken en je geest helder en in balans krijgen. Hierdoor wordt deze kleur ook veel gebruikt voor in de studie en werk kamer. Ook bij deze kleur is het mogelijk om er een beton cire woonkamer muur van te maken. Dit is dus beton met een blauwe kleur er doorheen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *