daklekkage

Lekkage op een plat dak

Als er iets vervelend is dan is het een lekkage op een plat dak, vaak komt het water niet op de plaats waar de daklekkage zich bevindt. Het water vindt in de meeste gevallen zijn eigen weg, dit betekent dat het op een andere plaats naar beneden kan komen. Het is de kunst dan snel te achterhalen, waar het daadwerkelijke lek zit. Door een lekdetectie uit te voeren ben je er snel en zonder nog meer problemen erachter waar het verkeerd gaat op het dak. Het grote voordeel is tevens dat je niet veel hoeft te slopen, om erachter te komen waar de lekkage is.

Hoe werkt lekdetectie?

De tijd dat er direct gesloopt moest worden om te achterhalen waar het water vandaan kwam is gelukkig voorbij, met geavanceerde apparatuur wordt vandaag de dag een daklekkage opgespoord. Dit scheelt niet alleen heel erg veel tijd, maar ook geld. Alles wat gesloopt is moet later ook weer gerepareerd worden, gelukkig hanteren ze bij lekdectectiemoorman.nl de neuwste en snelste technieken bij een lekkage. Nadat het lek is gedetecteerd wordt er direct overgegaan tot het repareren, hierdoor heb je minimale schade aan je woning.

daklekkage

Verschillende lekkages

Waar je ook een daklekkage of andere lekkage hebt, bij Moorman zijn ze gespecialiseerd in verschillende soorten lekkages. Een veel voorkomend probleem is een lekkage in de badkamer, omdat er vaak kamers onder zitten of aangrenzend zijn is het zaak dit heel snel te verhelpen. Met de goede technieken is gelukkig een lekkage snel gevonden, het detecteren is een ideale manier om zonder schade een lekkage op te sporen. Pas nadat ze zeker weten waar de lekkage is, zal er worden begonnen met werkzaamheden om het lek te verhelpen. Wil je ook meer informatie over de werkwijze, kijk dan snel op de website van lekdetectiemoorman.nl en neem contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *