Je tuin decoreren met deze tips

Niet alleen in huis, maar ook in je tuin is het fijn als de sfeer goed is. Wil je kunnen genieten van een lekker zonnetje met wat vrienden of familie, dan is het van belang dat je tuin gezellig is. Maar hoe pak je dat aan: hoe maak je van je tuin een gezellige plek? Hieronder vind je wat tips voor hoe je het beste je tuin kunt decoreren.

Maak een kampvuur

Niets is zo gezellig als een knetterend kampvuur op een zwoele zomeravond! Zorg ervoor dat je de vuurkorf vlakbij het zitgedeelte in je tuin plaatst, zodat je er optimaal van kunt genieten. Zo kun je ook ‘s avonds nog heerlijk in de tuin zitten zonder dat het koud is. Vergeet de marshmallows niet!

Een fontein

Stromend water is een optimale manier om lekker tot rust te komen. Je hoeft niet per se een dure variant aan te schaffen, wist je dat je een fontein ook prima zelf kunt maken? Zo ben je goedkoper uit en kun je de fontein bovendien helemaal aanpassen aan jouw smaak en tuin. Wil je geen fontein? Dan is een simpele waterschaal vaak ook al heel sfeervol.

Tuinverlichting kopen

Als je in de tuin zit wil je natuurlijk alles goed kunnen zien. Het is daarom van belang dat je de juiste tuinverlichting koopt. Dit is niet alleen functioneel, maar ook erg sfeervol. Een aantal decoratieve lampen zijn een goede manier om je tuin gezelliger te maken.

Mooie meubels

Naast decoratie, functionele verlichting en tuintegels (zoals keramische tuintegels van 123 sierbestrating) mogen ook een aantal mooie meubels niet ontbreken in je tuin. Denk bijvoorbeeld aan een luxe loungebank en wat loungestoelen. Ook een comfortabele hangmat doet het vaak erg goed in een tuin. Kies daarnaast een mooie bijpassende tuintafel uit en je zithoek is compleet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *