Binnendeurbeslag

Het beste deurbeslag voor jouw deur

 Goed deurbeslag geeft jouw deur een mooie en luxe uitstraling. Het kan zijn dat dit nodig is door verouderd deurbeslag of na een verhuizing en je graag je eigen deurbeslag wilt uitkiezen. Er zijn veel verschillende dingen die onder deurbeslag vallen, in de tekst lees je verder hoe jij jouw perfecte deurbeslag kan samenstellen. 

Deurbeslag op de voordeur

Elke deur heeft andere dingen nodig. Voor de voordeur is het belangrijk dat het een goede beveiliging heeft en tegen alle weersomstandigheden bestendig is. Het beste kan je voor nieuw voordeurbeslag, kerntrekbeslag kiezen. Dit geeft namelijk een extra beveiliging tegen kerntrekken en schrikt inbrekers weg. Het maakt hiermee dan ook niet uit wat voor model je kiest, dat is puur smaakgevoelig. Naast kerntrekbeslag kan je jouw deur nog verder beveiligen door middel van een kierstandhouder. Een kierstandhouder zorgt ervoor dat wanneer iemand de deur opendoet en de kierstandhouder erop zit, de deur niet verder dan een kiertje open kan. Dit is niet alleen handig voor inbrekers, maar ook als je kinderen hebt, zo kunnen ze niet zomaar het huis uitrennen. Naast een goede beveiliging is het comfort van een brievenbus ook handig voor de voordeur. Om ervoor te zorgen dat er geen extra tocht vrijkomt door de brievenbus, kan je een brievenbus kiezen die speciaal tochtvrij is. 

Binnendeurbeslag

Voor een binnendeur heb je net weer andere dingen nodig. Hiervoor heb je speciaal binnendeurbeslag, dit kan met draaislot of zonder. Voor een wc of badkamer is een draaislot ideaal zo kan niemand per ongeluk binnenstappen, wanneer je dat niet wilt. Het slot geeft met een rood vlak aan wanneer het op slot zit en met een wit vlak wanneer het van het slot af is. Een slaapkamer heeft meestal niet zo’n slot nodig, daarvoor is er binnendeurbeslag zonder slot. Bij het binnendeurbeslag hoort ook nog een gepaste deurkruk, om de deur goed te kunnen openen en sluiten. Als je een zware deur hebt die vaak dicht valt, kan je ook gebruik maken van een deurvanger. Dit zorgt ervoor dat de deur niet meer dicht kan slaan maar zachtjes opgevangen wordt. Naast een deurvanger kan je ook gebruik maken van een deurvastzetter. Dit zorgt ervoor dat je zonder zorgen je deur open kan laten staan en dat de deur niet zomaar dichtslaat. 

Het gepaste deurbeslag voor jou

Voor elk probleem bij een deur is ook een oplossing. Met behulp van verschillende vormen van deurbeslag kan je ervoor zorgen dat jouw deur optimaal werkt en heeft wat voor jou belangrijk is. Dit kan je gemakkelijk zelf samenstellen, zodat jouw deuren allemaal in jouw stijl zijn met de dingen die jij handig vindt. Bij Toplock vind je verschillende opties deurbeslag om jouw deuren optimaal te laten functioneren. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *