Een renovliesbehang behandeling

Eigenlijk moppert alleen de stukadoor behoorlijk over de opmars van renovliesbehang. Hij ziet de klantenkring namelijk slinken nu blijkt dat renovliesbehang zo ongeveer hetzelfde effect kan hebben als zijn stucwerk en veel goedkoper is.

Zo realiseer je volledig gladde wanden

Met behulp van dit soort behang ben je prima in staat om volledig gladde muren te realiseren. Sterker nog; het behang wordt zelfs al op het plafond gebruikt. Het maakt kleine scheurtjes onzichtbaar en voor je het behang aanbrengt is het alleen een kwestie van de grotere oneffenheden wegnemen. Met het gebruik van dit behang kun je voor precies dezelfde egale en strakke muren zorgen als dat de stukadoor kan. De werkzaamheden gaan met behang echter veel sneller en bovendien is behang afgezet tegen de uurprijs van de stukadoor vele malen goedkoper. Geen wonder dus dat de vakman zich toch wat zorgen begint te maken.

De voordelen van renovliesbehang niet op vingers van twee handen te tellen

Renovliesbehang is sterk in opmars. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van de behangsoort. En die voordelen liegen er dan ook niet om. Zo is het behang makkelijk aan te brengen, daar is zelfs geen behangtafel voor nodig. Renovliesbehang kun je zo vanaf de rol aanbrengen, omdat alleen de muren maar van een laag lijm voorzien hoeven te worden. Voordeel is verder dat het behang amper scheurt en gewoon ijzersterk is. Het is er bovendien in heel erg veel verschillende soorten. Bijvoorbeeld ook in de vorm van fotobehang. De scherpte is fenomenaal en even gemakkelijk als dat je renovliesbehang aan kunt brengen, zo gemakkelijk is het ook weer weg te halen. Het behang kan bovendien tegen een stootje en dat maakt het een product dat geschikt is in elke ruimte en de kinderkamer in het bijzonder. 

Liefst dertig procent goedkoper dan het inhuren van de stukadoor

Ondertussen is duidelijk geworden dat renovliesbehang liefst 30 procent goedkoper is dan het inhuren van een stukadoor. Dat is dus zeer de moeite waard. Bovendien werkt het veel sneller met het behang, ook al omdat je niet afhankelijk bent van droogtijden. Het behang is ook geschikt om toe te passen in nieuwbouwwoningen. Het is bekend dat de muren van nieuwbouwhuizen ‘werken’. Dat betekent dat er na stucwerk weer scheuren in de muren ontstaan. Het is met behang niet aan de orde. Ook de specialisten hebben deze behangsoort ontdekt. Laat je renovliesbehang behangen en laat de specialist de zaak verder afwerken met bijvoorbeeld het aanbrengen van kitranden. Dan ben je nog goedkoper uit en heb je een resultaat om van te watertanden. 

Het behang zit superstrak aan de wand en naden zijn niet zichtbaar. En dat allemaal voor een zeer scherpe prijs. In je woonkamer kun je behalve voor een bepaalde kleur ook kiezen voor een wand in fotobehang. Zeker als je kiest voor een uniforme kleur kan dit mooi ‘breken’. De foto’s zijn echt levensecht en dus een aanwinst voor elke ruimte. Zeker in de categorie natuur en steden vind je prachtige en herkenbare foto’s, die ook in kinderkamers zeker niet misstaan overigens. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *