Een kwaliteitsschoorsteen voor elke woning

Ben jij je oriënteren op een nieuwe schoorsteen? Misschien ga je je huidige woning wel renoveren of ben je plannen aan het maken voor een nieuwbouwhuis. Of misschien is jouw schoorsteen gewoon aan vervanging toe. Dan is het goed om te weten dat je niet per se een traditioneel gemetselde schoorsteen hoeft te kiezen. Een ander vorm van schoorstenen wordt steeds populairder. En als je de voordelen van deze soort schoorstenen kent, zal je dat niks verbazen. Maak kennis met prefab schoorstenen.

Maatwerk en toch snel geleverd

Een schoorsteen compleet laten aanpassen op jouw eigen wensen en toch niet lang hoeven wachten op het resultaat? Dat is mogelijk als je voor schoorstenen prefab kiest. Dit soort schoorstenen lijken qua uiterlijk enorm op traditioneel gemetselde schoorsteen, maar kent een aantal grote voordelen. Zo is een prefab schoorsteen veel lichter dan een gemetseld exemplaar. Ook is de prefab versie leverbaar in alle denkbare afmetingen en heb je een ruime keuze in afwerking. De materialen zijn onderhoudsarm en hebben zelfs een isolerende werking. En nog beter nieuws is dat je nooit lang hoeft te wachten op je nieuwe schoorsteen. De levertijd is namelijk kort en montage kan snel worden uitgevoerd.

De toekomst van de schoorstenen

Op steeds meer woningen worden de schoorstenen prefab. De plaatsing gaat dan ook een stuk eenvoudiger dan bij traditionele schoorstenen. Bovendien ziet het resultaat er fantastisch uit. Voor de afwerking heb je de keuze uit (composiet) steenstrips, stucwerk of een coating. Zo past de schoorsteen altijd precies bij jouw woning. Het maakt ook niet uit of je een oude boerderij, een jaren ‘80 rijtjeswoning of een nieuwbouwhuis hebt. Een prefab schoorsteen kan aangepast worden voor elk huis. Door de isolerende werking draagt het in elk geval ook bij aan het verduurzamen van de woning. En je krijgt op de schoorsteen 10 jaar garantie. Zo ben jij helemaal klaar voor de toekomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *