Bouw je eigen tuinhuis

Ben jij de muren van je woning ook zo zat? Zit je de hele dag maar binnen en weet je uit gekkigheid niet meer wat je moet doen? Heb je tijd over omdat je normaal de hele dag op het terras zat? Stroop je mouwen op en neem je tuin op de schop! Natuurlijk bedoelen we niet de plantjes buiten zetten, want dat doe je al genoeg. Maar Bouw je eigen tuinhuis, veranda of (wo)mancave in de achtertuin.

Voordelen van een tuinhuis

Door het hebben van een eigen tuinhuis kan je heerlijk buiten vertoeven in je eigen tuin, zo hoef je niet de straat op en kan je het zo laat maken als dat je zelf wilt. In een tuinhuis of veranda kan je een loungebank maken zodat je gezellig kan zitten, maak je er een openhaard of kachel in kan je heerlijk rond het vuur zitten. Of bouw je een eigen kroeg in je tuinhuis? Dan kan je uit je eigen drankvoorraad de hele avond borreltjes doen zonder telkens je pinpas te hoeven trekken. Je kan ik jouw eigen café een geluidsinstallatie maken met lichten zodat je ook een disco avond (wel rustig aan voor de buren). Of kies je er voor een eigen wellness te maken en plaats je een jacuzzi, sauna en stoomcabine in je eigen tuinhuis. Zoals je ziet; mogelijkheden genoeg en voor iedereen zijn ideeën zijn er plannen te bedenken.

Douglas palen als basis

Voor het frame van jouw tuinhuis, veranda of cave kan je het beste douglas palen gebruiken. De palen zijn massief, stevig en daarnaast ook nog eens mooi. Door het gebruik van de balken zal je bouwwerk een stevige en stoere uitstraling hebben en kun je trots zijn op jouw eigen plekje in de tuin.

Bron: https://www.houtdirect.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *